Scouting Boxtel > Speltakken > Romulus Welpen > Foto's
Fotogalerij van Romulus Welpen Scouting Boxtel

Zomer/Smurfenkamp 2012

Wat enkele foto's van het Smurfenkamp 2012! Het smurfenkamp van de Romulus & Remus werd de eerste dag al verstoord door gargamel. Hij had het boek van grote smurf gestolen waar de spreuk in stond om ons dorp zichtbaar te maken. Deze spreuk had gargamel ook vonden en toegepast op ons. Gargamel is dus ons dorp binnen geweest en wou ons proberen te pakken. We hebben hem kunnen omkopen met (nep)goud waar hij ontzettend blij mee was....... Omdat we dit in ruil voor het boek van grote smurf hadden gedaan konden we ons dorp weer onzichtbaar maken. Daarna hebben we geen last meer gehad van gargamel en konden we dit vieren op de bonte avond.

Datum: 10 aug. 2012
Aantal foto's in album: 54

Album weergeven     kan even duren bij grote (meer dan 200 foto's) albums

Molen en wat andere plaatjes

Op een zonninge zaterdagochtend zijn we naar de molen in oisterwijk geweest. Deze molenaar heeft ons alles uitgelegd over de molen en heeft zelfs de molen kunnen laten draaien! Ook zitten er nog een paar foto's bij die jullie nog niet gezien hadden maar wij nog wel hadden!

Datum: 25 jun. 2012
Aantal foto's in album: 15

Album weergeven     kan even duren bij grote (meer dan 200 foto's) albums

Hutten bouwen nieuwe stijl!

Het hutten bouwen heeft een nieuwe stijl gekregen. Zo hebben de welpen een dierentuin, kroeg, hotel en een winkel gemaakt. Ook was er een echt TT-magazijn (TakTouw) waar de kinderen touw en alle speciale takken konden halen. Het was weer een geslaagde ochtend.

Datum: 24 mrt. 2012
Aantal foto's in album: 41

Album weergeven     kan even duren bij grote (meer dan 200 foto's) albums

Vogelhuisjes maken bij de gamma

Gezellig bij de gamma vogelhuisjes wezen maken met dank aan de gamma!! Daarna nog gezellig in het speeltuintje met zn alle wezen spelen.

Datum: 17 mrt. 2012
Aantal foto's in album: 26

Bingo!!

Met 135 ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en iedereen die is meegekomen was het een zeer geslaagde bingo! De prijzen van de bingo waren dit jaar van hoge kwaliteit. Zo waren er zelf getekende sokken van de kinderen, leuke glazen, sla-snijder, een ventilator en vele andere prijzen. Namens alle leiding en alle welpen willen wij iedereen bedanken die bij de bingo aanwezig is geweest!

Datum: 10 mrt. 2012
Aantal foto's in album: 34

Sjaakie en de chocoladefabriek - Grootwelpenweekend 2012

Het jaarlijkse Grootwelpenweekend is in 2012 ook weer terug gekeerd. Nu in het thema van Sjaakie en de chocoladefabriek. Natuurlijk weer een geweldig weekend met 3 welpen groepen. Leuke dingen gedaan zoals; koekjes bakken, sjaakie's loopspel en een gaaf nachtspel in het donkere bos. Op naar volgend jaar!!

Datum: 28 jan. 2012
Aantal foto's in album: 110

Naambordjes maken

Vandaag hebben alle kinderen weer naambordjes gemaakt. Deze naambordjes worden opgehangen in onze ruimte onder de eigen kleur van het nest waar de welp in zit. Nieuwschierig??? Kom gerust een keertje kijken!! Daarna zijn we ook nog naar het bos geweest. En om alle traditie's te verbreken....... Lekker omgekeerd verstoppertje in het huttenbouw bos.

Datum: 10 dec. 2011
Aantal foto's in album: 22

Herfst-sfeer beelden

De Herfst-sfeer beelden worden mogelijk gemaakt door Jacala.

Datum: 3 sep. 2011
Aantal foto's in album: 10