Scouting Boxtel > Speltakken > Romulus Welpen > Foto's
Fotos Romulus

Laatste horde; Langspier!!

Op de laatste horde van het jaar gaan we altijd naar de langspier. Het weer zat vandaag niet egt mee, maar dat deed de sfeer niet ten onder! We hebben lekker in het zand gespeeld en gevliegerd, want wind stond er genoeg. Alle romulus leiding wenst iedereen een prettige zomervakantie toe en tot op het zomerkamp!!!

Datum: 2 jul. 2011
Aantal foto's in album: 27

Uitstapje Outdoor park reusel

Het jaarlijkse Romulus en Remus uitje ging dit jaar naar het outdoor park ik Reusel. Het was super gaaf. Heerlijk klimmen in bomen en touwen. Het hoogtepunt van de dag was natuurlijk dat Raksha ongezekerd 50 m omhoog klom zie foto. Of was het nu 50 cm?

Datum: 28 mei 2011
Aantal foto's in album: 93

Album weergeven     kan even duren bij grote (meer dan 200 foto's) albums

Installatie nieuwe welpen en uilenballen ontleden

Deze zaterdag was het weer tijd voor de nieuwe welpen te installeren. Ze horen nu egt bij de welpen en daar zijn we weer hartstikke blij mee! Na de installatie hebben de welpen uilenballen uit elkaar gehaald. Hier kwamen ze van allerlei botjes tegen van een muis zoals; Schedels, Ruggenwervels en schouderbeenderen. Het was best vies om te zien maar iedereen heeft een uilenbal uit elkaar gehaald!!!

Datum: 21 mei 2011
Aantal foto's in album: 29

Vader zoon weekend 2011

Vaders, zonen, heerlijk weer, lekker eten van de kookstaf, een echte Hunt, kampvuur, leuke spellen, een stormbaan, weinig slaap... Kortom het was weer een heel gaaf vader zoon weekend

Datum: 16 apr. 2011
Aantal foto's in album: 156

Het Dinospel

Onze jacala heeft 6 JAAR moeten wachten voordat hij eindelijk het Dinospel mocht gaan uitleggen aan de kinderen. Het werd afgewezen op het zomerkamp (door Kaa) omdat ze de uitleg niet snapte. De kinderen vonden het een erg leuk spel, en we zijn blij dat we het spel (eindelijk) hebben gedaan. JACALA van hartstikke bedankt!!!

Datum: 26 mrt. 2011
Aantal foto's in album: 19

carnaval 2011

Datum: 26 feb. 2011
Aantal foto's in album: 33

Etalagespeurtocht

Samen met de Remus welpen zijn we het dorp in gegaan voor een Etalagespeurtocht. Bij de speurtocht moest je van allerlei rare dingen zoeken in de etalage die er niet in thuis hoorde. Ook kon je voor extra punten opdrachten doen. Natuurlijk waren dit leuke opdrachten en bij leuke opdrachten horen leuke foto's. Na de speurtocht zijn we nog eventjes naar het speeltuintje (beste van boxtel) gelopen.

Datum: 12 feb. 2011
Aantal foto's in album: 25

Zwerversweekend

De zwervers van de Romulus, Remus en woensdag welpen konden een nachtje binnen slapen. Met dank aan het leger des heils. Het was lekker warm en ze kregen genoeg te eten en te drinken. We hebben leuke spelletjes gedaan en alle zwervers hebben het naar hun zin gehad! Maar na een weekend lekker warm binnen hebben gezeten, moesten ze toch weer op zondagmiddag hun brug gaan opzoeken.

Datum: 29 jan. 2011
Aantal foto's in album: 124

Kinderboerderij

Voor de tweede week van het insigne huisvriend zijn wij naar de kinderboerderij geweest. De welpen hebben de winterspeurtocht gedaan en ze waren allemaal geslaagd!! Ze vonden het kei vet op de kinderboerderij, vooral het dikke varken was erg populair.

Datum: 22 jan. 2011
Aantal foto's in album: 39

2010 luciferbaan

Datum: 8 jan. 2011
Aantal foto's in album: 27

Slapen in de Romulus ruimte

De welpen wilden graag een xtje bij ons in de ruimte slapen. Dus hadden de leidings zoiets van: Ok, dat gaan we doen! Dus zijn de kinderen op vrijdagavond gekomen en zijn ze op zaterdagmiddag gewoon weer na huis gegaan. Oftewel een slaaphorde. Het was zeer gezellig en zeker de moeite waard! Hopelijk voor herhaling vatbaar!

Datum: 10 dec. 2010
Aantal foto's in album: 76

Vieze surprise

Na een normale surprise wat het tijd voor de VIEZE surprise. Omdat baloe er eigenlijk fel op tegen was vonden de leidings en kinderen het alsmaar leuker! Net als alle andere jaren zater en weer hele leuke en hele goede surprise's bij. Alle hulp sinterklaasen die de surprise hebben gemaakt, BEDANKT!!

Datum: 4 dec. 2010
Aantal foto's in album: 78

Spelletjes van de Stagaires

Vandaag hadden onze stagaire's de leiding over het programma. Ze hadden een aantal leuke spelletjes gedaan zoals: Krantenmeppertje, Moordenaartje, Trefbal en het-grote-aport-spel! De stagaire's hebben het kei goed gedaan!!

Datum: 6 nov. 2010
Aantal foto's in album: 31

Speeltuinentocht 2010

Beter laat dan nooit, maar hier nog een paar sfeerbeelden van de speeltuinentesttocht 2010!!

Datum: 9 okt. 2010
Aantal foto's in album: 16