JOTARI

Zenden - chatten - radio & TV maken

JOTARI

Ieder derde weekend van oktober zoeken scouts over de hele wereld contact met elkaar. Scouting Boxtel neemt ieder jaar met veel plezier deel aan dit weekend, dat wij de JOTARI noemen. Tijdens de JOTARI gaan we met andere scouts chatten, praten via zenders, maken we radio en maken we een tv-programma voor op Omroep Dommelland. Alle scouts van Scouting Boxtel zijn welkom. We maken er samen een geweldig weekend van.

Joti wereldkaart

Tijdens JOTARI wordt er gechat met scouts over de hele wereld. Wij houden bij uit welke steden de scouts aan de andere kant komen. In de onderstaande kaart zie je met wie we allemaal al gechat hebben tijdens JOTARI 2017.

JOTARI TV 2017

JOTARI op Omroep Dommelland

Het hele weekend* hoor je onze radioprogramma's onder de kabelkrant van Omroep Dommelland en zie je onze TV uitzendingen.

Omroep Dommelland vind je bij Ziggo op kanaal 47. Heb je geen Ziggo? Dan kun je ook live meekijken op de website van Omroep Dommelland:  www.omroepdommelland.nl

* met uitzondering van de tijden dat Omroep Dommelland haar reguliere uitzendingen heeft.