Scouting Boxtel > Speltakken > Dwergen > Welkom
5-9-2014

Wie wij zijn....
Welkom bij de Dwergen van Scouting Boxtel. Wij zijn meisjes in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.
Op zaterdagochtend draaien we groep van 10.00 tot 12.00 uur. We openen met een heel leuk lied waarbij gebaren horen (zie Openen en sluiten). Na het openen beginnen we aan het programma. Iedere week doen we weer wat leuks. We doen verschillende dingen zoals: een speurtocht, een bosspel, knutselen, balspellen, zweedsloopspel en nog vele andere leuke dingen. Als afronding van een groep sluiten we met een lied met gebaren (zie Openen en sluiten).

We hebben ieder jaar een ouderdochterweekend. Dit is een weekend waar je samen met n van je ouders naar toe gaat en veel lol beleefd. In dit weekend zien jou ouders wat jij bij scouting doet.

Het zomerkamp wordt altijd gehouden in een andere plaats.De hele week (van zondag tot en met vrijdag) slaap je samen met de andere Dwergen en de leiding in een blokhut (zonder jullie ouders). Dit is reuze gezellig en hartstikke leuk. Je doet allerlei dingen die je thuis nooit zult doen.

Als het je nu leuk lijkt om iedere week met de Dwergen leuke dingen te doen, mail dan naar dwergen@scoutingboxtel.nl

Groetjes,

Laurens Stijn, Milou, Steffie en Kim

Groepsfoto!!!

Speltakken | Dwergen | Welkom | groepsfoto2

Contributie
De contributie voor de dwergen is op dit moment 27.50 per kwartaal. Dit wordt via automatische incasso van de rekening afgeschreven.