Scouting Boxtel > Speltakken > Verkenners vrijdag > Afspraken
11-10-2014
Afspraken

Afmelden
Kun je een keer niet komen is dat natuurlijk geen probleem. Het zou wel fijn zijn als je het even laat weten. Bel, mail, app of sms even naar Dirk van Schijndel (+31 6 1462 8032) om je af te melden.

Uniform
Tijdens alle bijeenkomsten heeft iedereen het uniform compleet aan. Dat is dus de scoutingblouse, pet, das en dasriem.
Natuurlijk kan je een keer iets vergeten. Als je een deel van je uniform een keer niet bij hebt wordt het genoteerd. Na drie keer is het de afspraak dat je de hele groep een keer trakteert.
Als je een onderdeel van je uniform kwijt geraakt bent is een nieuwe te koop bij de leiding.

Uniform

Bijdragen
Voor kampen en weekenden wordt een extra bijdrage gevraagd. Deze bijdrage kan betaald worden bij Thom Voermans.
Afspraak is dat de bijdragen maximaal n week voor aanvang van de activiteit worden betaald.
Wanneer daarna een verkenner zich toch nog afmeldt, wordt vanwege de reeds gemaakte kosten (accommodatie, boodschappen, verzekering) 50% van het reeds betaalde bedrag terugbetaald.