Scouting Boxtel > Speltakken > Verkenners vrijdag > Welkom
31-10-2013
Welkom

Welkom op het gedeelte van de website van de 'vrijdagverkenners' van Scouting Boxtel, voorheen de verkenners van Kardinaal Lavigerie.
Wij bestaan al sinds 1959 en draaien onze groep al sinds jaar en dag op de vrijdagavond, van 19.00 tot 21.00 uur.
Onze groep is bedoeld voor avontuurlijk ingestelde jongens tussen de 10-15 jaar, die graag naar buiten gaan om erop uit te trekken.

Op dit gedeelte van de site zijn foto's, filmpjes, activiteiten en andere gave dingen te zien van onze scoutinggroep.

Groepsamenstelling
Onze groep bestaat uit ruim twintig verkenners en zeven man leiding. We hebben vier patrouilles van ieder ongeveer zes jongens.
Iedere patrouille heeft een oudere jongen (patrouilleleider of PL) die het voortouw neemt in zijn patrouille tijdens de groepsavonden, weekenden en kampen.
Hij wordt daarbij geholpen door een andere jongen waarmee hij goed kan samenwerken (assistent-patrouilleleider of APL).

Lid worden?
Houd jij van bosspelen, kamperen, zwerftochten, koken en kampvuur bouwen? Word dan lid!
Neem voor meer informatie contact op met onze teamleider Joost Schellekens.
Dit kan per e-mail naar joost@scoutingboxtel.nl of telefonisch op +31 6 21286947