Scouting Boxtel > Speltakken > Verkenners vrijdag > Welkom
19-7-2014
Welkom

Welkom op het gedeelte van de website van de 'vrijdagverkenners' van Scouting Boxtel, voorheen de verkenners van Kardinaal Lavigerie.
Wij bestaan al sinds 1959 en draaien onze groep al sinds jaar en dag op de vrijdagavond, van 19.00 tot 21.00 uur.
Onze groep is bedoeld voor avontuurlijk ingestelde jongens tussen de 10-15 jaar, die graag naar buiten gaan om erop uit te trekken.

Op dit gedeelte van de site zijn foto's, filmpjes, activiteiten en andere gave dingen te zien van onze scoutinggroep.

Speltakken | Verkenners vrijdag | Welkom | IMG_8177
Koken op houtvuur, zomerkamp 2014

Lid worden?
Houd je van outdoor en gezelligheid en ben je niet bang voor een uitdaging op z'n tijd? Kom dan gerust een keertje kijken.
Neem voor meer informatie contact op met onze teamleider Joost Schellekens. Dit kan per e-mail naar joost@scoutingboxtel.nl of telefonisch op +31 6 21286947