Coronavirus

Na de versoepeling van alle maatregelen rondom het coronavirus mogen we ook bij Scouting Boxtel ons programma, met de nodige aanpassingen, weer opstarten.

Deze aanpassingen zijn gebaseerd op de richtlijnen vanuit de overheid, vanuit Scouting Nederland en er is goedkeuring vanuit de Gemeente Boxtel (noodverordening vanuit de veiligheidsregio) gegeven om het Scoutingspel weer op te starten. Wij hebben er dan ook vertrouwen in dat we op deze wijze het Scoutingspel op een veilige en verantwoorde manier kunnen starten, mits we ons allemaal aan onderstaande regels houden.

Als u toch niet wilt dat uw kind hieraan deelneemt of uw kind wil dit zelf niet, dan begrijpen we dit uiteraard volledig. Ook voor onze vrijwilligers is het niet verplicht om de activiteiten weer te starten! We geven en vragen begrip hiervoor. Indien uw kind niet deelneemt willen wij u verzoeken dit zsm door te geven aan de leiding van de eigen groep.

Onze maatregelen zijn opgenomen in een algemene factsheet vanuit Scouting Nederland en een factsheet speciaal voor onze leden.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over onze maatregelen en aanpassingen in het scoutingspel dan mag u deze altijd stellen via het stafteam van uw zoon/ dochter of via coronavirus@scoutingboxtel.nl.