Coronavirus

Het coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Boxtel en Scouting Nederland houden de berichtgeving hierover scherp in de gaten.

Spelregels om veilig naar Scouting te kunnen gaan
De coronamaatregelen zorgen ervoor dat we net even wat anders moeten draaien als gebruikelijk, met wat extra richtlijnen houden we het voor iedereen veilig.

De maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen vanuit de overheid, vanuit Scouting Nederland en er is goedkeuring vanuit de Gemeente Boxtel (noodverordening vanuit de veiligheidsregio) gegeven om het Scoutingspel te kunnen spelen. Wij hebben er dan ook vertrouwen in dat we op deze wijze het Scoutingspel op een veilige en verantwoorde manier kunnen spelen, mits we ons allemaal aan onderstaande regels houden.

Als u toch niet wilt dat uw kind hieraan deelneemt of uw kind wil dit zelf niet, dan begrijpen we dit uiteraard volledig. Ook voor onze vrijwilligers is het niet verplicht om de activiteiten te organiseren! We geven en vragen begrip hiervoor. Indien uw kind niet deelneemt willen wij u verzoeken dit z.s.m. door te geven aan de leiding van de eigen groep.

Onze maatregelen zijn opgenomen in een algemene factsheet vanuit Scouting Nederland en een factsheet speciaal voor onze leden.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over onze maatregelen en aanpassingen in het scoutingspel dan mag u deze altijd stellen via het stafteam van uw zoon/ dochter of via coronavirus@scoutingboxtel.nl.