20 jaar Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is op 1 september 2002 opgericht. Daarom staat het seizoen van 2022/2023 volledig in het teken van ons twintigjarig bestaan!

Reünie

Op 13 mei gaan we ons jubileum groots vieren met een reünie en spetterend feest. Hierbij zijn alle jeugdleden overdag uitgenodigd en nodigen we alle (oud) vrijwilligers ’s avonds uit. Meer informatie daarover volgt spoedig. Locatie: Blokhut Wickiup, Molenwijkseweg 5B in Boxtel.

20 jaar Scouting Boxtel

Archiefkast

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de archiefkast eens netjes te ordenen. Mocht je nog interessante dingen hebben daarvoor ontvangen we die graag. Dan kunnen wij ze bij onze collectie voegen voor toekomstige generaties. Denk aan oude foto's, notulen, uniformen, badges, groepsraadstukken, logboeken etc. Je kan ze inleveren tijdens de openingstijden van de blokhut of door even een mailtje te sturen naar archiefkast@scoutingboxtel.nl.

Boek

Voor 2002 was er natuurlijk ook gewoon Scouting in Boxtel. Al vele decennia zelfs. Ter gelegenheid van ons jubileum hebben we een mooi boek gemaakt hierin allerlei leuke verhalen over onze geschiedenis, die teruggaat tot ver voor de Tweede Wereldoorlog. Dit boek is te bestellen voor slechts vijf euro per stuk. Bestellen kan via onderstaande button.

10 update - kopie
36 update - kopie