20 jaar Scouting Boxtel

    

20 jaar Scouting Boxtel

In september 2002 is Scouting Boxtel opgericht. De groep is ontstaan na een fusie van Scouting2000 en de Rosa van Limagroep. Scouting2000 was twee jaar eerder ontstaan door een fusie van de Sint Paulusgroep, Kardinaal Lavigeriegroep en de Pioniers ‘85. Omdat Scouting Boxtel inmiddels alweer twintig jaar bestaat organiseren we een grote feestelijke dag  met alle leden, ouders, vrijwilligers en oud-vrijwilligers.

Reünie

Op zaterdag 13 mei organiseert Scouting Boxtel een reünie ter ere van het 20-jarig bestaan. Overdag organiseren we in en om de blokhut een programma voor alle leden van Scouting Boxtel. Dit zal van ongeveer 10.00 tot 16.00 uur duren. Vanaf 15.00 uur zijn ook de ouders van de huidige leden uitgenodigd voor een korte receptie. Daarbij hebben ze de mogelijkheid om oude foto’s terug te kijken en zullen we ook gezamenlijk de dag afsluiten. Aansluitend is er voor de leiding die die dag heeft meegeholpen de mogelijkheid om op de blokhut mee te eten.

Na het eten staat er een reünie op het programma. Hier zijn, naast de huidige vrijwilligers, ook alle oud-vrijwilligers welkom. Deze avond zal duren van 19.00 tot 00.00 uur. Deze avond zal begeleid worden met het nodige entertainment. Natuurlijk wordt er gezorgd voor muziek en een drankje. Voor deze avond dienen vrijwilligers en oud-vrijwilligers zich op te geven via onderstaande button.

20 jaar Scouting Boxtel

Archiefkast

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de archiefkast eens netjes te ordenen. Mocht je nog interessante dingen hebben daarvoor ontvangen we die graag. Dan kunnen wij ze bij onze collectie voegen voor toekomstige generaties. Denk aan oude foto's, notulen, uniformen, badges, groepsraadstukken, logboeken etc. Je kan ze inleveren tijdens de openingstijden van de blokhut of door even een mailtje te sturen naar archiefkast@scoutingboxtel.nl.