JOTARI

Zenden - chatten - radio & TV maken

JOTARI

Ieder derde weekend van oktober zoeken scouts over de hele wereld contact met elkaar. Scouting Boxtel neemt ieder jaar met veel plezier deel aan dit weekend, dat wij de JOTARI noemen. Tijdens de JOTARI gaan we met andere scouts chatten, praten via zenders, maken we radio en tv-programma's. Alle scouts van Scouting Boxtel zijn welkom. We maken er samen een geweldig weekend van.

JOTARI live stream

JOTARI radio en webcams.
Op momenten dat de scouts van programma wisselen, zenden we de meest recente JOTARI TV uitzending uit.

JOTARI TV 2017

Joti wereldkaart

Tijdens JOTARI wordt er gechat met scouts over de hele wereld. Wij houden bij uit welke steden de scouts aan de andere kant komen. In de onderstaande kaart zie je met wie we allemaal al gechat hebben tijdens JOTARI 2017.