Nieuwjaarsbingo

Woensdag 8 januari 2020
Molenwijkseweg 5B
17.45 - 20.00

Nieuwjaarsbingo

Vier het nieuwe jaar met de Welpen Woensdag! Kom op woensdag 8 januari 2020 naar de blokhut aan de Molenwijkseweg 5b te Boxtel en doe mee met onze jaarlijkse Nieuwjaarsbingo. Dit jaar in een nieuw jasje: grotere ruimte, meer plek, meer deelnemers en natuurlijk ook mooiere prijzen!

Je speelt dit keer 4 rondes én een superronde. Iedere ronde zijn er 3 prijzen te verdienen: een voor één rijtje, een voor twéé rijtjes en een voor een volle kaart. De hoofdprijs is te verdienen tijdens de superronde. Een boekje om mee te spelen kost €5,00. Koop je er meer, dan krijg je korting. Zo kosten 2 boekjes slechts €9,00 en krijg je van ons 3 boekjes voor €12,50. Een bingokaart voor de superronde kost €2,00. We zorgen ook voor een klein troostprijsje voor iedereen die geen prijs heeft gewonnen!

Iedereen is vanaf 17.45 welkom en de planning is om 18.00 te beginnen met de bingo. Kom dus op tijd! We hebben deze avond 2 keer een pauze van 10 minuten. Tijdens de pauze kan je bij ons een drankje kopen voor €0,50 per consumptie. Neem daarom genoeg contant geld mee om de bingokaarten en de drankjes te kunnen betalen.

Er is helaas slechts plek voor 80 deelnemers. Wil je dit spektakel niet missen? Vul dan het onderstaand formulier in. We zullen je reservering per e-mail bevestigen. Meld je tijdens de avond aan met de naam van je contactpersoon dat je hebt ingevuld.

We doen ons best om iedereen die bij elkaar hoort zo veel mogelijk bij elkaar aan één tafel te plaatsen.

Reserveringsformulier

    Sponsoring