Alles voor leden

Op dit gedeelte van de website vind je alle informatie voor de leden van Scouting Boxtel. Op de pagina over de jotari lees je alles over dit jaarlijks terugkerende evenement. Mocht je nieuw zijn bij de scouting en nog geen uniform hebben kan je op de pagina over kleding zien wat je allemaal nodig hebt bij onze groep, met handige linkjes naar de Scoutshop. Op de pagina contributie staat alles rondom de financiën rondom een lidmaatschap van Scouting Boxtel.

De meeste informatie over Scouting Boxtel is ook terug te vinden in ons infoboekje.

3 keer gratis kijken

Bij Scouting Boxtel mag je eerst drie keer gratis kijken. Dan kun je zelf ervaren hoe leuk Scouting is.

9 hours 1 minute ago

Kom je morgen ook buitenspelen?! We organiseren morgen van 11.00 tot 16.00 uur een leuke buitenspeeldag op de Markt in Boxtel. Geschikt voor alle leeftijden. Volg een workshop vuur maken, speel extra groot twister, loop een speurtocht of speel archery tag als je niet bang bent voor een uitdaging! Samen

1 day 1 hour ago

De scouts vrijdag hebben vandaag hard hun best gedaan om zo veel mogelijk afval in de buurt op te ruimen. Ze hebben een mooi aantal vuilniszakken gevuld en de buurt een stuk schoner achtergelaten.

Scouting Boxtel is at .

2 days 7 hours ago

🥞 Afgelopen zondag organiseerden de trollen en de dwergen hun jaarlijkse pannenkoekenhuis. Met zo'n 100 gasten was deze financiële actie weer een groot succes! Ze haalden ruim €500,- op. Op naar een leuk uitje voor het zomerkamp! #scoutingboxtel #financiëleactie #welpen #hardewerkers #pannenkoekenhuis #zomerkamp

Scouting Boxtel is at Optisport Het Dommelbad.

3 days 1 hour ago

🏊‍♀️ De rowans, pivo's en sherpa's konden vanavond weer terecht bij het @het.dommelbad voor een heerlijke duik. Feest! #zwemmen #scoutingboxtel #dommelbad #uitje #volgendjaarweer

1 week 16 hours ago

De regen weerhield de scouts er gisteren niet van om vol enthousiasme vlotten te bouwen. Dat de meeste vlotten bij de ter water lating dramatisch in elkaar zakten mocht de pret niet drukken. Bikkels!