Verhuur

Verhuur

Scouting Boxtel is trots op haar ruime, goed onderhouden en mooi gelegen gebouw in het Brabantse Boxtel.

Direct naast het bos, 6 verblijfruimtes, nachtverblijf tot 125 personen, groot speelveld, beschutte kampvuurplaats met stookvergunning, goed bereikbaar.

Ons gebouw, waarin maar liefst 125 personen kunnen overnachten, is gelegen op een terrein van ruim 3000 m². Aan de achterkant ligt een grote speelweide die geschikt is voor kamperen en allerlei sporten en spelen, en voor kampvuren is een grote kampvuurkuil aanwezig. Naast ons gebouw ligt een groot bos 'Sparrenrijk', ideaal voor bosspelen, en op 200 meter ligt recreatieplas 'De Langspier'. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum ligt op ca 1 kilometer afstand, station Boxtel ligt op 2,5 km afstand en het stadscentrum van Den Bosch is slechts 12 km.

Geschikt voor grote groepen

Ons gebouw biedt met 6 verblijfruimtes veel ruimte en is volledig ingericht voor grote groepen met dagverblijf tot 350 personen en nachtverblijf tot 125 personen.

Over ons gebouw >

Multifunctioneel buitenterrein

We hebben een groot verlicht speelveld, een beschutte kampvuurplaats met stookvergunning, ruime parkeerplaats en grote fietsenstalling uit het zicht.

Over het buitenterrein >

Prachtige omgeving

Direct naast het bos gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto, op fietsafstand van ’s-Hertogenbosch en in de buurt van de supermarkt.

Over onze omgeving >

Mooi complex en afgeschermd

— Tony

Ben je geïnteresseerd in het huren van ons gebouw?
Kijk op de pagina 'Beschikbaarheid & Boeken' of ons gebouw beschikbaar is in de gewenste periode en doe direct een aanvraag voor een optie.