De aanhanger in een nieuw jasje!

‘De aanhanger in een nieuw jasje’ is mede mogelijk gemaakt door de steun van enkele lokale helden! Een aantal bedrijven heeft de handen ineengeslagen en ons geholpen om onze scouting aanhanger een flinke opknapbeurt te geven. Dankzij hun vrijgevigheid straalt onze aanhanger nu als nooit tevoren, klaar om overal avonturen te beleven.

Een speciale dank gaat uit naar:

La Moustache
lamoustache.nl

Autobedrijf van de Zande
autoservicevandezande.nl

Basman Creeërt
basmancreeert.nl

Eetcafe de Kerk
eetcafedekerk.nl

PROEF! Culinair
proefculinair.nl

Van Olphen Tuinmachines
vanolphen-tuinmachines.nl

De Wit Timmerwerken
dewittimmerenbouwbedrijf.nl

Bent u geïnspireerd door dit avontuur?

Overweeg dan om ook een bijdrage te leveren aan de toekomst van onze jeugd! Neem een kijkje op deze pagina en wordt Scoutingmaatje van Scouting Boxtel.

De aanhanger in een nieuw jasje!

Jullie hebben niet alleen geholpen bij het bestickeren van onze aanhanger, maar hebben ook deelgenomen aan het creëren van onvergetelijke momenten voor onze jeugdleden.

Onze aanhanger

Bent u geïnspireerd door dit avontuur?