Over onze omgeving

Over onze omgeving

Over onze omgeving

Naast ons gebouw ligt een groot bos 'Sparrenrijk', ideaal voor bosspelen, en op 200 meter ligt recreatieplas 'De Langspier'. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum ligt op ca 1 kilometer afstand, station Boxtel ligt op 2,5 km afstand en het stadscentrum van Den Bosch is slechts 12 km. Op deze pagina vind je een klein overzicht met activiteiten en mogelijkheden in de omgeving.


Het Groene Woud

Ons gebouw ligt naast het beboste landgoed Sparrenrijk, perfect geschikt voor bosspellen, hutten bouwen en andere buitenspeel activiteiten. Sparrenrijk is onderdeel van het Nationaal Landschap Het Groene Woud en heeft ook voor de échte natuurliefhebbers veel te bieden.

Meer informatie >

Recreatieplas 'De Langspier'
Recreatieplas 'De Langspier' is een mooi natuurzwembad op 200 meter van ons gebouw. Helder water, afgebakende zwemgedeeltes, een uitdagende speeltuin, een uitgestrekt zandstrand en groene ligweiden nodigen uit voor een dagje waterplezier.

Meer informatie >

Het Oertijdmuseum
Op slechts 15 minuten wandelen door het bos ligt het Oertijdmuseum, loop langs landschappen uit de oertijd met fossielen en levensechte dinosaurussen. Buiten ligt een Oertijdtuin met speeltuin en een spannend Oertijdwoud. Dit museum is het grootste geologisch museum van het land.

Meer informatie >


Zwembad Dommelbad
Is het weer (nog) niet goed genoeg om buiten te zwemmen? Dan biedt het Dommelbad uitkomst! Met twee baden en een grote glijbaan is het een prima plek om helemaal schoon te spoelen. Let op de openingstijden, het zwembad is niet altijd geopend voor recreatief zwemmen.

Meer informatie >


Kanotochten in Boxtel
Bij kanoverhuur Strik Recreatie kun je allerlei kanotochten reserveren, zoals ‘het rondje Boxtel’. Een mooie tocht van 9 km die start en eindigt in Boxtel centrum. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op de website van Strik Recreatie.

Meer informatie >


's-Hertogenbosch
In het mooie historische ’s-Hertogenbosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Cultuur, shoppen, gezellige horeca, ‘s-Hertogenbosch heeft het allemaal! En dat allemaal op slechts 12 km afstand. Goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Meer informatie >


Activiteitenboerderij 't Dommeltje
De leukste activiteiten op de boerderij, zomer en winter. Weer of geen weer? Altijd weer een leuke dag! Er is hier van alles te doen zoals: Een escape room, klimmen tussen de koeien, boerengolf, boogschieten, boerensurvival, maisdoolhof en nog veel meer. En dat op slechts 4 km van ons gebouw!

Meer informatie >


Het Gouden Woud
Speelboerderij Gouden Woud is een unieke speelplek en anders dan andere speelboerderijen waar kinderen urenlang kunnen ravotten. Lekker kuilen graven in het zand, spelen met water, klauteren op speeltoestellen, in bomen klimmen, goud zoeken en over het blotevoetepad lopen!

Meer informatie >


De Rekkendonken
Midgetgolf, oud Hollandse spelen, huifkartochten en meer. Bij Ruitersportschool de Rekkendonken kan het allemaal! Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de mogelijkheden het maken van een reservering. In het buitengebied van het verderop gelegen Liempde.

Meer informatie >

Ben je geïnteresseerd in het huren van ons gebouw?
Kijk op de pagina 'Beschikbaarheid & Boeken' of ons gebouw beschikbaar is in de gewenste periode en doe direct een aanvraag voor een optie.